Catharina Ziekenhuis zoekt een Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime in Eindhoven | LinkedIn (2024)

Catharina Ziekenhuis zoekt een Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime in Eindhoven | LinkedIn (2)

Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime

Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Catharina Ziekenhuis heeft salarisbereik verstrekt

Dit bereik is verstrekt door Catharina Ziekenhuis. Uw werkelijke loon wordt gebaseerd op uw vaardigheden en ervaring: vraag uw recruiter om meer informatie.

Basissalarisbereik

€2.429,00-€3.440,00/mnd

Werken op een dynamische afdeling waar innovatie voorop staat, jij jouw patiënten leert kennen én waar je een belangrijke bijdrage levert binnen onze (topklinische) patiëntenzorg in een heel fijn team. Dát is werken op de poli MDL! Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoorIn deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor de polikliniek maag-, darm-, en leverziekten, zowel aan de balie als de telefoon. Hierbij zorg je voor een goede patiëntenlogistiek tijdens poliklinisch onderzoek en het behandeltraject van de patiënt. Per dagdeel rouleer je in taken waardoor je veel afwisseling in werkzaamheden hebt. Onze patiënten zijn vaak chronisch ziek, waardoor zij ook regelmatig onze poli bezoeken. Hierdoor bouw je een relatie met hen op. Als polikliniekassistent maag-, darm-, en leverziekten ga je elke uitdaging aan, zoals:

  • uitvoeren van baliewerkzaamheden en het aannemen van de telefoon; ontvangen van patiënten, afspraken plannen en uitleg geven over onderzoeken. Indien nodig stel je hen gerust of geef je uitleg over het onderzoek.
  • ondersteuning bieden bij de spreekuren, op administratief vlak en bij het verwerken van medische correspondentie en van de spreekuren.
  • uitvoeren van taken op de werklijst. Denk hierbij aan het maken van orders voor de arts of het inplannen van terugbelverzoeken.

Wist je dat jouw rol op de afdeling één van de belangrijkste is voor de voortgang van het hele zorgproces op de polikliniek? Jij hebt dus een uiterst belangrijke functie!

Wij staan voor elkaar klaarBinnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

“De diversiteit van de werkzaamheden binnen de poli MDL, in combinatie met het hardwerkende en gezellige team, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar het werk toe ga. Het is heel mooi om nauw samen te werken met de artsen en verpleegkundig specialisten om zo de beste zorg aan de patiënt te kunnen bieden” – Manon van Akere - Polikliniekassistent MDLDe afdeling MDL en EndoscopieDe MDL afdeling binnen het Catharina Ziekenhuis is ontzettend innoverend, dynamisch en snel groeiend. We beschikken naast de polikliniek over een scopiecentrum waar we zowel diagnostische als therapeutische onderzoeken en ingrepen uitvoeren op het gebied van maag-, darm-, en leverziekten. Oncologie en geavanceerde endoscopische technieken behoren tot onze speerpunten. Daarnaast beschikt onze afdeling over topklinische erkenningen als verwijscentrum voor vroegcarcinomen in slokdarm en maag, als verwijscentrum voor PEG sondes en als IBD centrum.

Je komt te werken in een gemêleerd team van 11 – met jou erbij 12 – polikliniekassistenten. Iedereen is gedreven om onze patiënten van de beste zorg te voorzien en er heerst een gezellige en fijne (werk)sfeer. Er is echt een gevoel van saamhorigheid en iedereen staat voor elkaar klaar. Wanneer jij onze nieuwe collega wordt, zorgen wij er binnen no-time voor dat jij hetzelfde gevoel ervaart.

Neem ook eens een kijkje op onze website voor meer informatie over de MDL via deze link (https://www.catharinaziekenhuis.nl/afdelingen/maag-darm-en-leverziekten/).

Volg je ons al op Instagram? Hier kun je al een stukje sfeer proeven!Jij hebt hetOnze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:

  • een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding. Bij voorkeur richting doktersassistent of verzorgende IG.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • kennis van medische terminologie. Of heb je veel affiniteit met medische terminologie en kun jij dit snel eigen maken? Ook dan ben je welkom om te solliciteren.

De innovatie van de afdeling MDL vraagt jou om leergierig en assertief te zijn. Enerzijds word je blij om patiënten vriendelijk te woord te staan en waar nodig gerust te stellen. Anderzijds krijg je voldoening om onze zorgverleners zo optimaal en proactief mogelijk te ondersteunen in de patiëntenzorg. Met oog voor de service en kwaliteit van je werk ben je klantgericht, accuraat en communicatief vaardig. Je beschikt over een positieve instelling en bent representatief als belangrijk visitekaartje van onze afdeling. Als echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel ben je flexibel, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Wanneer je ervaring hebt binnen de maag-, darm-, en leverziekten is dat mooi meegenomen.

Wij zorgen ervoorTerwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als polikliniekassistent maag-, darm-, en leverziekten kan jij rekenen op:

  • contract voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt jouw contract verlengd of omgezet naar een vast contract.
  • 24 uur per week. Uren in overleg.
  • een bruto maandsalaris tot € 3.440,00 (FWG 35) op basis van een 36-urige werkweek.
  • extra’s als 8,33% vakantietoeslag en een 8,33% eindejaarsuitkering.
  • toegang tot ons Catharina Vitaal portaal. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een sessie leefstijl coaching of ga in gesprek met een externe professionele Budget Coach. Wij vinden het belangrijk dat jij als Catharina medewerker lekker in je vel zit.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen. (https://cao-ziekenhuizen.nl/)

Jouw baan voor hèt levenHeb je vragen over het werken als polikliniekassistent maag-, darm-, en leverziekten in het Catharina Ziekenhuis of wil je een dagje meelopen met een toekomstige collega? Je kunt deze stellen aan Nicole Joosten (Teamleider Polikliniek MDL en Endoscopie) op 040 - 239 68 10. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze recruiter Natascha. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl (mailto:recruitment@catharinaziekenhuis.nl).

  • Jouw sollicitatie ontvangen we graag via onze website.
  • Na jouw sollicitatie laten we zo snel mogelijk aan je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
  • Bij indiensttreding vragen wij een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG) en vindt er mogelijk een ‘vragenlijst arbeidsgezondheidskundig onderzoek’ plaats ter preventie van infectieziektes.
  • We werven onze kandidaten zelf. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Neem contact op met Recruitment via recruitment@catharinaziekenhuis.nl (mailto:recruitment@catharinaziekenhuis.nl) voor meer info.

Deze vacature wordt gelijktijdig in– en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang in de sollicitatieprocedure.

  • Senioriteitsniveau

    Niet van toepassing
  • Soort baan

    Parttime
  • Functie

    Administratief
  • Bedrijfstakken

    Ziekenhuizen en gezondheidszorg

Catharina Ziekenhuis zoekt een Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime in Eindhoven | LinkedIn (7) Catharina Ziekenhuis zoekt een Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime in Eindhoven | LinkedIn (8) Catharina Ziekenhuis zoekt een Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime in Eindhoven | LinkedIn (9)

Voordrachten verhogen uw kansen op een sollicitatiegesprek met Catharina Ziekenhuis 2x

Bekijken wie u kent

Ontvang meldingen over nieuwe vacatures voor Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime in Eindhoven.

Meld u aan om vacaturemelding te maken

Vergelijkbare zoekopdrachten

  • Vacatures voor Intensivist 433 vacatures
  • Vacatures voor Inkoop 12.810 vacatures
  • Vacatures voor Productmanager 1.123 vacatures
  • Vacatures voor Projectmanager 6.900 vacatures
  • Vacatures voor Chemisch analist 216 vacatures
  • Vacatures voor Analist 3.051 vacatures
  • Vacatures voor HR-adviseur 2.975 vacatures
  • Vacatures voor Maatschappelijk werker 193 vacatures
  • Vacatures voor Human Resources 2.188 vacatures

Catharina Ziekenhuis zoekt een Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime in Eindhoven | LinkedIn (10)

Gezamenlijke artikelen onderzoeken

We benutten kennis van de community op een nieuwe manier. Experts voegen inzichten rechtstreeks toe aan elk artikel, dat is gestart met behulp van AI.

Meer informatie
Catharina Ziekenhuis zoekt een Polikliniekassistent Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) - parttime in Eindhoven | LinkedIn (2024)

References

Top Articles
125 Oz To Gallons
All Obituaries | Jones Funeral Home | Saint James MO funeral home and cremation
WALB Locker Room Report Week 5 2024
Tmf Saul's Investing Discussions
Repentance (2 Corinthians 7:10) – West Palm Beach church of Christ
Brgeneral Patient Portal
Ventura Craigs List
EY – все про компанію - Happy Monday
7.2: Introduction to the Endocrine System
Kris Carolla Obituary
Snarky Tea Net Worth 2022
Mikayla Campinos Videos: A Deep Dive Into The Rising Star
Our History | Lilly Grove Missionary Baptist Church - Houston, TX
Zoebaby222
Best Pawn Shops Near Me
Why Is Stemtox So Expensive
Herbalism Guide Tbc
Superhot Unblocked Games
Insidekp.kp.org Hrconnect
Chic Lash Boutique Highland Village
Jackson Stevens Global
Apne Tv Co Com
Louisiana Sportsman Classifieds Guns
Snow Rider 3D Unblocked Wtf
Spergo Net Worth 2022
Sprinkler Lv2
Mikayla Campinos Laek: The Rising Star Of Social Media
Milanka Kudel Telegram
Atdhe Net
Little Rock Skipthegames
TeamNet | Agilio Software
Essence Healthcare Otc 2023 Catalog
At 25 Years, Understanding The Longevity Of Craigslist
Snohomish Hairmasters
Annapolis Md Craigslist
By.association.only - Watsonville - Book Online - Prices, Reviews, Photos
Productos para el Cuidado del Cabello Después de un Alisado: Tips y Consejos
Siskiyou Co Craigslist
Phone number detective
Orange Pill 44 291
Strange World Showtimes Near Regal Edwards West Covina
Tributes flow for Soundgarden singer Chris Cornell as cause of death revealed
Lichen - 1.17.0 - Gemsbok! Antler Windchimes! Shoji Screens!
Barrage Enhancement Lost Ark
John F Slater Funeral Home Brentwood
Craiglist Hollywood
Atom Tickets – Buy Movie Tickets, Invite Friends, Skip Lines
Catchvideo Chrome Extension
Wisconsin Volleyball titt*es
Chitterlings (Chitlins)
Tamilyogi Cc
Land of Samurai: One Piece’s Wano Kuni Arc Explained
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6298

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.